Clicky


Nieuw BP tankstation opent aan de A16 bij Hendrik Ido Ambacht

Nieuw BP tankstation opent aan de A16 bij Hendrik Ido Ambacht
19-01-2015 11:07 | Algemeen | auteur De Redactie

HENDRIK IDO AMBACHT - Vandaag, maandag 19 januari, vindt de heropening plaats van het voormalige Esso tankstation aan de A16 ter hoogte van H.I. Ambacht dat vanaf nu onder de BP vlag zal opereren.

Bij het nieuwe BP tankstation “Sandelingen” kan zeven dagen per week, 24 uur per dag worden getankt. Het station beschikt over negen pompeilanden met in totaal vijftien opstelplaatsen waar de gebruikelijke brandstoffen worden aangeboden, waaronder LPG, alsmede de  premium BP Ultimate benzine en diesel. Bovendien is het tankstation uitgerust met vijf “high-speed” dieselpompen en twee opstelplaatsen voor AdBlue voor het vrachtverkeer.

BP “Sandelingen” beschikt over een Wild Bean Cafe, dat een breed assortiment aan verse, kwalitatief hoogwaardige producten biedt, zoals broodjes (vers afgebakken en belegd), warme hartige en zoete snacks, alsmede koffie. Het Wild Bean Cafe is in het weekend geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur en op de andere dagen van 06.00 uur tot 19.00 uur. De consument kan bij het station ook terecht voor onder meer frisdranken, kant-en-klare maaltijden en de dagelijkse boodschappen. Uiteraard ontbreken ook de auto accessoires en onderhoudsartikelen niet.

Het station beschikt over de “five-star” toiletten van BP. Deze toiletruimten zijn uitgerust met professionele apparatuur, zoals turbodrogers voor het drogen van de handen, en er is extra aandacht besteed aan de verzorging en uitstraling. Bezoekers van deze toiletten betalen € 0,50, in ruil waarvoor zij een tegoedbon voor hetzelfde bedrag ontvangen dat (meteen of op een later tijdstip) ingewisseld kan worden bij het afrekenen. Dit geldt voor zowel het Wild Bean Cafe als artikelen uit de shop.