VDS Logistics BV test TruckMate navigatie

VDS Logistics BV test TruckMate navigatie
01-07-2008 10:53 | Overig | auteur de redactie
BODEGRAVEN - Afgelopen weken heeft VDS Logistics BV uit Bodegraven het TruckMate navigatiesysteem getest. Volgens Chris Versluis, directeur van importeur Versluis Car Audio het eerste navigatiesysteem geschikt voor vrachtauto’s.

De maten en gewichten van de vrachtauto kunnen worden vastgelegd in de TruckMate, zo ook of er gevaarlijke stoffen geladen zijn. Het navigatiesysteem houdt vervolgens rekening met bruggen, tunnels en viaducten. Bovendien waarschuwt het systeem de maximum snelheid niet te overschrijden en bestaat de mogelijkheid tot het ingeven van 16 adressen, de "Truckmate" zorgt zelf voor de route, ook kunnen er veel terugkomende routes als favoriet worden ingezet.

Chauffeur Patrick Treure van VDS Logistics heeft het systeem al enkele weken getest: “In de eerste paar dagen was de software nog niet up-to-date, waardoor er nog wat fouten in de routes voorkwamen. Bijvoorbeeld een laag viaduct. Dat probleem is opgelost. Het systeem werkt nu goed. Maar dat is nog geen vrijbrief voor mij om niet meer op te letten!”

---------------------------------------------------------------------------------------
Zelf een Truckmate navigatie aanschaffen? Deze is uiteraard verkrijgbaar bij Transport Online in onze webshop: www.truckwebshop.nl


ACTUEEL

Vanwege stiptheidsacties van Franse douaniers zijn er lange wachttijden in Calais. Check hieronder de actuele wachttijden.

Actuele wachttijden

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier