Clicky


SITA OnAir: databeheer in nieuwste vliegtuigen maakt sector efficiënter

SITA OnAir: databeheer in nieuwste vliegtuigen maakt sector efficiënter
13-01-2015 10:16 | Zakelijk Nieuws | auteur De Redactie

SITA en OnAir hebben SITA OnAir gevormd om luchtvaartmaatschappijen te helpen bij het benutten van het volledige potentieel van een verbonden vliegtuig. Moderne vliegtuigen genereren tijdens een vlucht dermate veel data dat maatschappijen op zoek moeten naar de beste operationele gebruiksmethoden voor een verbonden vliegtuig.

SITA OnAir is daarom van plan een nieuwe standaard te vestigen voor systemen die zorgen voor een van neus tot staart verbonden vliegtuig, ongeacht de grootte van de vloot, de structuur van de route of het type vliegtuig.

SITA OnAir combineert het leiderschap van het bedrijf in een aantal expertisevelden: verbindingen aan land en in de lucht, cockpitdatadiensten, luchtverkeerssystemen, communicatie tussen vliegtuigen, infrastructurele oplossingen en de ontwikkeling van applicaties voor bemanning en passagiers.

SITA's bewezen kennis in communicaties tijdens vluchten en IT vormt samen met OnAirs expertise in internetverbindingen tijdens de vlucht de kern van het nieuwe bedrijf.