Clicky

 
Transport Online - Kässbohrer levert 40 megatrailers aan A2B-online

Kässbohrer levert 40 megatrailers aan A2B-online

Kässbohrer levert 40 megatrailers aan A2B-online
13-01-2015 10:15 | Trailers | auteur De Redactie

GOCH - Kässbohrer is begonnen met de uitlevering van 40 stuks mega schuifzeiltrailers aan het in Nederland gevestigde transportbedrijf A2B-Online,
 
A2B-online is een transportbedrijf gespecialiseerd intransport van en naar het Verenigd Koninkrijk, de Benelux en Duitsland. Het bedrijf heeft veel van zijn handelingen geautomatiseerd, waardoor het bedrijf zijn kosten zo laag mogelijk houdt en zich meer richt op het op tijd leveren aan de klant voor de laagst mogelijke kostprijs.

A2B-online koos Kässbohrer megatrailers vanwege hun robuuste chassis, die een betere bescherming biedt tijdens veerdiensten, terwijl het unieke ontwerp van de koppelpen zorgt voor minder schade tijdens het koppelen van de vrachtwagen. De flexibiliteit in het zekeren van ladingen met het K-fix systeem is een ander voordeel dat A2B-online heeft doen besluiten om voor de Kässbohrer mega trailers te kiezen.

K-Fix is een meerpunts ladingzekering, ontwikkeld door Kässbohrer, waarbij gebruik wordt gemaakt van 236 verschillende vastsjorpunten, met op elk punt 2,5 ton ladingzekeringcapaciteit.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats