Transport Online - Deze week drukkere spitsen door regen en wind

Deze week drukkere spitsen door regen en wind

Deze week drukkere spitsen door regen en wind
12-01-2015 17:12 | Weer | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Het verkeer zal deze week op meerdere dagen hinder ondervinden van regen en wind. Daardoor hebben vooral de spitsen van dinsdag- en donderdagochtend de potentie om drukker te verlopen. Dat meldt de Verkeersinformatiedienst.

Dinsdag trekt er tijdens de ochtendspits een regengebied over het land. Het kan hier en daar behoorlijk doorregenen. Deze regen maakt de altijd toch al drukke ochtendspits van dinsdag extra druk. Verder komen er vooral in het noordwestelijk kustgebied en in de Limburgse heuvels nog zware windstoten voor.

Donderdag kans op stormDe grootste problemen worden donderdag verwacht, en dan waarschijnlijk tijdens de ochtendspits. Een grote depressie boven Engeland zorgt er dan voor dat de wind ook boven ons land flink uithaalt. Hoewel de verwachting nog enigszins onzeker is, lijkt er aan de kust storm te gaan optreden. In het hele land komen dan zware tot zeer zware windstoten voor.

Vooral lege vrachtwagens en voertuigen met aanhangers ondervinden hier veel hinder van. In stormachtige omstandigheden wordt het afgeraden met aanhanger de weg op te gaan.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,852
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen