Clicky


IVECO Trakker 450pk 6x6 widespread voor AH den Hartog & Zn BV

IVECO Trakker 450pk 6x6 widespread voor AH den Hartog & Zn BV
09-01-2015 10:27 | Iveco | auteur De Redactie

SCHOONREWOERD - Fruit- en loonbedrijf AH den Hartog & Zn BV uit Schoonrewoerd is 2015 gestart met de ingebruikname van een nieuwe 450pk sterke IVECO Trakker 6x6 widespread. Het widespread-systeem is opgebouwd door Veldhuizen Wagenbouw uit Groenekan. IVECO-dealer Schouten leverde het voertuig af.

Het familiebedrijf AH den Hartog & Zn BV is gevestigd in Schoonrewoerd en ooit gestart in de fruitteelt. Toen tractoren de plaats van paard en wagen innamen, bleef er personeel over en is het bedrijf ook gestart met loonwerk. Sinds 2007 is dit overgenomen door Johan den Hartog en als zelfstandig bedrijf opererend. De hoofdactiviteit van AH den Hartog & Zn BV de verhuur van grondverzetmachines met geschoold personeel.

IVECO Trakker 450pk 6x6 widespread

De nieuwe IVECO Trakker van AH den Hartog & Zn BV heeft een 450pk sterke Cursor 13 dieselmotor aan boord. Door de toepassing van het Hi-eSCR systeem wordt de Euro-VI emissienorm gehaald zonder uitlaatgasrecirculatie. Dit zorgt voor een schonere verbranding, lager brandstofverbruik en een langer onderhoudsinterval. IVECO is hiermee uniek in de gehele range zware voertuigen.


 
De Trakker is door Veldhuizen Wagenbouw uit Groenekan voorzien van een widespread systeem. De opbouw betreft een twee-zijden kipper en een 16-tonmeter Palfinger Epsilon kraan welke compleet met knijper kan worden ingevouwen. Deze zeer complete en fraai ogende IVECO Trakker vervangt een oudere Trakker uit het wagenpark van het bedrijf uit Schoonrewoerd.