Clicky


Wezenberg Trailers levert nieuwe koeloplegger aan De Wit Transport

Wezenberg Trailers levert nieuwe koeloplegger aan De Wit Transport
09-01-2015 10:13 | Trailers | auteur De Redactie

De Wit Transport uit Bovenkarspel heeft een gestuurde Krone GFK-steel gekocht bij Wezenberg Trailers. De gestuurde Krone GFK-steel bevat een stalen binnenwand en een buitenwand van polyester. De combinatie van deze twee materialen resulteert uiteindelijk in brandstofbesparing en vermindering van CO2 uitstoot. Bijkomend voordeel is dat polyester makkelijker en goedkoop te repareren is. 

Rick Tensen: "Vanwege de jarenlange samenwerking hebben wij wederom gekozen voor Wezenberg Trailers. Korte lijnen én goede service. De Krone GFK-steel is een goed en passend product voor ons, geleverd tegen een goede prijs."



De Krone GFK-Steel is een oplegger die zowel kwaliteit als kwantiteit kan waarborgen. Een oplegger met een scherpe prijs/kwaliteitverhouding en lage onderhoudskosten op de lange termijn. De oplegger voor De Wit Transport bevat een Carrier Maxima 1300, bindrail in de zijwand, 4 x rails dak/vloer, liftas op de middelste as, ventilatieluikje in kopschot en korte steunpoten in verband met aanlopen in laaddocks. De oplegger is LZV voorbereid en geschikt voor een LZV-combinatie. Door middel van een bestaande aanhangwagen uit het wagenpark van De Wit wordt de LZV-combinatie compleet gemaakt.



De Wit Transport is gespecialiseerd in sierteelt transport en tuinbouw gerelateerde producten. Zeven dagen per week worden er producten afgeleverd op de bloemenveilingen in Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg, Eelde, Bleiswijk, Ede en Rheinland Maas. Met tien vrachtwagens worden de producten snel en adequaat op de bestemming afgeleverd. Naast landelijk vervoer staat De Wit Transport ook klaar voor vervoer naar Frankrijk, België en Duitsland.