Clicky


Nieuwe DAF CF voor Wematrans

Nieuwe DAF CF voor Wematrans
07-01-2015 17:00 | DAF | auteur De Redactie

HONSELERSDIJK - Wematrans uit Honselersdijk heeft in december 2014 de sleutels van een nieuwe DAF CF in ontvangst genomen van bedrijfswagendealer BLOM-DSW.

Het wagenpark van Wematrans bestond de afgelopen jaren voornamelijk uit Volvo trucks, waaronder LNG voertuigen. Bij de aanschaf van de nieuwe trekker heeft Wematrans een uitgebreid vergelijk gemaakt tussen de diverse aanbieders.

Belangrijke uitgangspunten van dit vergelijk waren het brandstofverbruik en het chauffeurscomfort. Er is met de diverse producten uitvoerig getest tijdens demoritten om een goede beslissing te kunnen maken voor de toekomstige investeringen.

De goede ervaringen met de DAF CF in het verleden en tijdens de demoritten hebben Wematrans doen besluiten om over te gaan tot de aanschaf van een DAF CF trekker.

PACCAR MX-11

Deze DAF CF zal worden ingezet als LZV en is daarvoor uitgerust met de 440 pk sterke motor met een MX Engine Brake, gekoppeld aan een AS-Tronic geautomatiseerde 12-versnellingsbak.

Er is gekozen voor de nieuwe PACCAR 10.9 liter MX-11 motor voor optimale verbruikscijfers. Om het verbruik nog verder te verlagen is de trekker opgebouwd met een dakspoiler, fenderset en side-skirts.

Space Cab

De DAF CF is voorzien van de ruime Space Cab cabine met een goed overzicht over de weg. De Space Cab cabine heeft een lage instap met slechts twee opstap treden. De DAF CF is verder uitgerust met onder andere een Super-Air chauffeursstoel, aslastbewaking, een Pioneer Radio/CD speler, Orlaco frontzichtcamera en een LED lichtbalk.

Wematrans is een logistieke dienstverlener, waar duurzaamheid hand in hand gaat met efficiency en betrouwbaarheid. Een betrokken team van chauffeurs, planners en logistiek medewerkers zorgt op uiterst professionele wijze voor het transport en de logistieke verwerking van bloemen en planten.

Wij bouwen voortdurend aan een goede en lange relatie met onze opdrachtgevers en zijn continue opzoek naar manieren om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren. In de sierteeltsector staat snelheid en kwaliteit van het transport evenals verantwoord transporteren centraal.

Wematrans heeft zich bewezen als een betrouwbare partner en een voorloper als het gaat om duurzaamheid. Met vestigingen in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk zijn zij op alle grote veilcentra in Nederland vertegenwoordigd.