Medewerkers tankstation Ede ernstig gewond bij gewapende overval

Medewerkers tankstation Ede ernstig gewond bij gewapende overval
05-01-2015 11:11 | Binnenland | auteur De Redactie

EDE - Twee medewerkers van een tankstation aan het Soembaplein in Ede zijn zondagavond ernstig gewond geraakt bij een gewapende overval. Beide slachtoffers, twee mannen van 43 en 61 jaar, zijn opgenomen in het ziekenhuis. Hun toestand is op dit moment stabiel, meldt de politie.

De overvaller kwam die avond even voor 18.30 uur de shop van het tankstation binnen en eiste onder dreiging van een vuurwapen of iets wat daarop leek geld. Er waren op dat moment geen klanten in de zaak. Beide medewerkers probeerden de overvaller te ontwapenen. In de daaropvolgende vechtpartij trok de overvaller een mes en verwondde de beide medewerkers daarmee. De overvaller sloeg vervolgens zonder buit op de vlucht.

Beide slachtoffers zijn direct per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Door de politie is een buurtonderzoek ingesteld, waarbij onder meer kleding is aangetroffen die vermoedelijk van de dader is. Volgens de slachtoffers droeg de overvaller een donkere trainingsbroek en een donkerblauwe nylon jas met een capuchon over het gezicht. Hij was ongeveer 25 jaar oud en tussen de 1.80 m en 1.85 m lang.

De politie heeft direct na de overval een Burgernetbericht verspreid, maar dat heeft nog niet tot concrete aanknopingspunten geleid richting de dader. De politie roept getuigen op te reageren.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden