Chauffeur strooiwagen beroofd

Chauffeur strooiwagen beroofd
04-01-2015 09:44 | Criminaliteit | auteur Marcel van der Voort

ROOSENDAAL - Een chauffeur van een strooiwagen is op de Roosendaalse Iepenberg beroofd. Hij werd onder bedreiging van een mes gedwongen zijn jas af te geven.

De man was vandaag, zondag 4 januari rond 01.00 uur aan het werk op de Iepenberg. Toen hij zijn wagen verliet om een paaltje open te maken bij de fietsbrug kwamen er drie jongemannen naar hem toe. Een van hen bedreigde hem met een mes en eisten geld. Het slachtoffer gaf uiteindelijk zijn jas af waarin zijn portemonnee en telefoon zaten.

Signalementen

Het slachtoffer omschreef de drie daders als volgt: dader 1, de man die met het mes dreigde, getinte huidskleur, 1.85 meter lang, slank postuur, donkere, nette kleding. Dader 2: getinte huidskleur, 1.75 meter lang, stevig postuur, bol gezicht, donker haar wat hij naar achteren droeg. Dader 3: 1.85 meter lang, slank postuur, donkere glimmende jas met capuchon en bontkraag.

Onderzoek

De politie onderzoekt de zaak. Bent getuige geweest van deze beroving? Of heeft u omstreeks 1.00 uur op de Iepenberg of in de buurt daarvan dit drietal gezien? Meld u dan bij de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden