Clicky


Transport Online: Terugblikken en vooruit kijken

Transport Online: Terugblikken en vooruit kijken
31-12-2014 11:51 | Transport Online | auteur De Redactie

ZWAAGWESTEINDE - Zo op de drempel van 2014 naar 2015 wil ik, als hoofdredacteur van Transport Online, even terugblikken en vooruitkijken met u. 2015 wordt voor Transport Online een jubileumjaar. Op 14 maart 2015 bestaat Transport Online exact 10 jaar! Maar het hele jaar zal in het teken staan van dit jubileumjaar met leuke terugblikken, interviews en meer.

Afgelopen jaar was wederom een goed jaar voor Transport Online. Wat ooit letterlijk aan de keukentafel begonnen is, is nu uitgegroeid tot de grootste, meest bezochte website voor de transportsector in Nederland. Iets waar ik best een beetje trots op ben. Afgelopen jaar is Transport Online verhuisd naar een 'volwassen' locatie en hebben wij meer mogelijkheden tot onze beschikking om u dagelijks van het laatste nieuws te voorzien.

Het afgelopen jaar zijn de bezoekersaantallen opnieuw gestegen. Ruim 2,3 miljoen unieke bezoekers wisten Transport Online dit jaar te vinden! Dat waren er in 2013 nog 1,9 miljoen. Samen bezochten deze bezoekers zo'n 32,7 miljoen pagina's (2013: 28,9 miljoen).

Ook op de sociale media heeft Transport Online een trouwe aanhang. Zo volgen een krappe 5.700 mensen het nieuws via Twitter en en nog eens ruim 6.800 via Facebook.

In 2015 zullen wij middels een aantal artikelen gaan terugblikken naar artikelen uit tien jaar Transport Online. U vraagt zich vast wel eens af 'hoe is het nu met...?' Hoe is het met die transportondernemer die failliet ging, of hoe is het die chauffer vergaan na dat zware ongeval, of hoe is het met dat transportbedrijf waar een grote brand plaatsvond? Wij gaan proberen deze vragen voor u te beantwoorden. Heeft u nog suggesties voor deze rubriek? Dat kan! Meldt deze via het e-mailadres: redactie@transport-online.nl

Ledengedeelte

Daarnaast zullen wij in 2015 een ledengedeelte gaan introduceren op Transport Online. Middels dit ledengedeelte kunt u eenvoudig zelf advertenties plaatsen en beheren op de vacaturepagina, vrachtuitwisseling, truckoccassions etc. Daarnaast is het mogelijk zelf truckfoto's te plaatsen en evenementen te melden. Transport Online wordt dus nog interactiever! En goed nieuws: Transport Online blijft, in tegenstelling tot veel collega-nieuwssites, gewoon GRATIS!

Realtime Scheepsinformatie

Nieuw is ook de Realtime Scheepsinformatie op Transport Online. Welke schepen komen er aan, gaan vertrekken en worden verwacht? Vanaf vandaag vindt u hiervan een mooi overzicht op Transport Online. Dit overzicht bieden wij u aan in samenwerking met Royal Dirkzwager. (update: Doordat dit nieuwe onderdeel enorm populair bleek te zijn en de server dit helaas niet kon verwerken hebben wij moeten besluiten dit even uit te zetten. In 2015 zal hier mogelijk wel een oplossing voor komen.)

U ziet, Transport Online gaat ook in 2015 gewoon verder op de ingeslagen weg. Wij zullen u ook in 2015 weer elke dag voorzien van het laatste transportnieuws, de gratis nieuwsbrief en achtergrondartikelen.

Ik wil tot slot van de gelegenheid gebruik maken om u hartelijk te danken voor uw trouwe bezoek aan Transport Online maar ook voor al uw tips die wij als redactie ontvangen. Zonder u was Transport Online er niet geweest!

Namens de gehele redactie wensen wij u een fijn, vrolijk, succesvol maar bovenal gezond 2015 toe!

Esther van der Wal-de Vries, Freerk van der Wal, Marcel van der Voort, Marcel Heinsbroek, Leonard Looijenga, Rob Dragt, Bart Stobbe & René de Bondt.