Clicky


NABEK staat op tegen kanker

NABEK staat op tegen kanker
29-12-2014 10:37 | Overig | auteur De Redactie

HOOGEZAND - Jaarlijks krijgen 91.000 mensen de diagnose kanker. Dat zijn tien mensen per uur en, volgens NABEK Wegtransporten, veel te veel. Daarom komt NABEK Wegtransporten als KWF Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding in actie tegen deze ziekte.

Onderzoek

Als KWF Zakenvriend steunt NABEK Wegtransporten onderzoek naar kanker. Omdat KWF van elke euro 0,83 cent beschikbaar stelt voor de besteding van hun doelstelling, gaat het grootste gedeelte ook werkelijk daarheen waarvoor het bedoeld is. Door een vast maandelijks bedrag te doneren kunnen talentvolle jonge onderzoekers ervaring opdoen in wetenschappelijk kankeronderzoek en/of de specialistische behandeling van kanker.

Droom

Eén op de drie Nederlanders krijgt vroeg of laat in zijn leven kanker. Dat betekent dat iedereen met kanker te maken krijgt, direct of indirect. NABEK Wegtransporten deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom draagt NABEK Wegtransporten bij om dit waar te maken.

Sta ook op tegen kanker

Als onderneming ook opstaan tegen kanker? Kijk voor inspiratie en informatie op de speciale actiewebsite van KWF Kankerbestrijding: www.staoptegenkanker.nl/bedrijven.

Foto's

  • Oortwijn - Nabek
    Oortwijn - Nabek
  • Oortwijn - Nabek
    Oortwijn - Nabek
  • Oortwijn - Nabek
    Oortwijn - Nabek