Clicky

 



Zuiden en midden houden nog last van sneeuw

Zuiden en midden houden nog last van sneeuw
27-12-2014 11:46 | Weer | auteur De Redactie

DEN HAAG - In het midden en zuiden van het land heeft het verkeer zaterdag flink last van de sneeuw en dat houdt voorlopig nog wel even aan. Aan het einde van de ochtend stond ongeveer 35 kilometer file op de snelwegen. Op het hoogtepunt, rond 08.00 uur, was dat vijfig tot zestig kilometer.

"Dat is allemaal toe te schrijven aan de sneeuw. Op een normale zaterdagochtend staat er 0 kilometer file. En dit gaat nog wel even door, hier zijn we niet een twee drie van af", aldus de ANWB.

Op meerdere plekken schaarden vrachtwagens met aanhangers. Zo stond een truck overdwars op de A27 bij Gorinchem, tussen Utrecht en Breda, waardoor alle rijstroken dicht moesten. Achter het ongeluk ontstond meer dan tien kilometer file.

De A15 was dicht bij het knooppunt Benelux tussen Ridderkerk en Rozenburg. De N59 werd afgesloten bij Oude Tonge, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Ook rond Eindhoven waren er veel problemen. Verder staan er files doordat mensen hun snelheid aanpassen aan de weersomstandigheden. (Novum)

Foto's

  • Hurkmans
    Hurkmans
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions