Clicky

 Al minstens zes vrachtwagens geschaard door de sneeuw

Al minstens zes vrachtwagens geschaard door de sneeuw [+foto's]
27-12-2014 08:13 | Ongevallen | auteur De Redactie

DEN BOSCH - Door de sneeuw die vannacht en vanochtend op grote schaal is gevallen en nog valt, hebben zich een flink aantal ongevallen voorgedaan. Tot 6:00 uur was het rustig, maar toen begonnen de problemen zich op te stapelen, waarbij het grote aantal geschaarde vrachtwagens opvallend is. meldt de Verkeersinformatiedienst.

Dee meeste problemen deden zich voor bij Den Bosch waar maar liefst drie vrachtwagen schaarden op de hoofdrijbaan van de A2. Verkeer wordt geadviseerd via de parallelbaan te rijden. Bij Eindhoven bleek de fly-over van knooppunt De Hogt een te grote en gladde helling voor vrachtwagens die nu aan de voet van de fly-over staan.

Bij Den Bosch kan het verkeer via de parallelbaan rijden, bij Eindhoven juist weer via de hoofdrijbaan. Om 7.30 uur schaarde ook nog een vrachtwagen bij Knooppunt Ekkersweijer, daar zijn drie rijstroken dicht.Bij Rotterdam schaarde een vrachtwagen op de A15 ter hoogte van knooppunt Benelux. De rijbaan is daar afgesloten, het verkeer wordt de A4 richting Vlaardingen op geleid en kan daar weer keren.

Problemen zijn er ook op de N59: ook daar schaarde een vrachtwagen ter hoogte van de kruising met de N215. De rijbanen in beide richtingen zijn afgesloten.

Rond 7:54 uur schaarde er ook een vrachtwagen op de A16 richting Breda. Op de Moerdijkbrug zijn twee rijstroken afgesloten.

Op de A58 schaarde zaterdagochtend rond 8:30 uur eveneens een vrachtwagen. Op knooppunt Princeville is de rijbaan afgesloten. Daar staat inmiddels vier kilometer file.

Rond 9:00 uur gaat het mis op de A27 richting Breda. De A27 is afgesloten bij Werkendam: een geschaarde vrachtwagen blokkeert de gehele rijbaan. De dieseltank van de vrachtwagen is lek geraakt. Verkeer wordt bij Werkendam van de weg gehaald en moet zelf een weg zoeken via Nieuwendijk of Almkerk.

De VID roept vrachtwagenchauffeurs op om voorzichtig te rijden.

©Foto: Roels Mits | SQVision

Foto's

  • Hurkmans
    Hurkmans
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,113
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions