Ramkraak op supermarkt in Krimpen

Ramkraak op supermarkt in Krimpen
24-12-2014 00:26 | Binnenland | auteur De Redactie

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Onbekenden hebben dinsdagavond de ingang van een supermarkt in Krimpen aan den IJssel geramd met een auto. Daarna renden ze de winkel binnen. Korte tijd later vluchtten ze in dezelfde auto. De politie weet nog niet of ze iets hebben buitgemaakt.

De overvallen supermarkt is een Jumbo-filiaal aan het Raadhuisplein. De supermarkt was net dicht toen de gevel geramd werd. Binnen waren nog een paar mensen, die zichzelf in veiligheid wisten te brengen. Niemand raakte gewond.

Kort na de ramkraak werd een brandende auto gevonden aan de Burgemeester Aalberslaan, een paar straten verderop. De politie onderzoekt of het gaat om het voertuig dat de overvallers gebruikt hebben. Met een helikopter zoeken agenten of de daders misschien nog in de buurt zijn.

In de nacht van maandag op dinsdag was er een ramkraak op een supermarkt in Utrecht, hemelsbreed veertig kilometer verderop. Het is volgens de politie nog te vroeg om te weten of er een verband is. (Novum)Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden