Clicky

 
Transport Online - Claassen Logistics Tilburg neemt Husto Transport Meppel over

Claassen Logistics Tilburg neemt Husto Transport Meppel over

Claassen Logistics Tilburg neemt Husto Transport Meppel over
27-06-2012 20:26 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur de redactie
MEPPEL - Claassen Logistics uit Tilburg zet het familiebedrijf Husto Transport uit Meppel voort. Het was voor Husto Transport in haar huidige omvang niet meer mogelijk om zelfstandig haar klanten op haar gebruikelijke hoge kwaliteitsniveau te bedienen. Onder de vlag van Claassen Logistics is dit wel mogelijk. Alle werkzaamheden vinden plaats vanuit de nieuwe vestiging van Claassen Logistics in Rogat (Meppel). De overname is per direct van kracht.

De activiteiten van Husto Transport zullen dus onveranderd worden voortgezet onder de naam Claassen Logistics. Het grootste deel van de werknemers zullen bij Claassen Logistics het werk voort kunnen zetten. Hiermee is gewaarborgd dat de werkzaamheden en dienstverlening van Husto Transport gewoon doorgaan. Uiteraard gaan we onder de nieuwe vorm kijken waar nog verdere verbeteringen op het gebied van efficiency en kwaliteit uit te voeren zijn.

Claassen Logistics is een specialist op Benelux distributie. De hoofdvestiging ligt in Tilburg. Eerder dit jaar heeft Claassen Logistics ook al de activiteiten van Brinkman Logistiek BV overgenomen. Met de overname van Husto Transport verkrijgt Claassen Logistics een uitbreiding van het depot in Meppel, dat, strategisch gezien, gunstig ligt om het fijnmazige netwerk in Benelux verder te verstevigen. Met beide vestigingen Tilburg- Meppel is de Benelux ideaal te bedienen.

Claassen Logistics is verder actief op gebied van Europese distributie, zee- en luchtvracht, warehousing, webshoplogistiek. Na uitbreiding beschikt Claassen Logistics over 90 vrachtwagens, 32.000m2 warehousing, en ruim 170 medewerkers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,954
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats