Clicky

 Dronken man rijdt met golfkarretje midden op de weg

Dronken man rijdt met golfkarretje midden op de weg
21-12-2014 18:05 | Binnenland | auteur De Redactie

RENESSE - In de nacht van zaterdag op zondag is een 43-jarige man uit Renesse meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Dit gebeurde nadat agenten hem in beschonken toestand in een golfkarretje midden op de weg zagen rijden.

Als de surveillanten de man omstreeks 02.45 uur in zijn golfkarretje waarnemen, geven zij hem een stopteken. Er volgt echter geen enkele reactie. Zelfs niet toen het blauwe zwaailicht even wordt aangezet. Als de agenten voor de man gaan rijden, zien zij dat de verdachte achter hen met een behoorlijk gangetje een vakantiepark oprijdt. Uiteindelijk wordt hij daar staandegehouden.

De man wordt vervolgens meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. De score liegt er niet om. Met 880 ug/l zit hij bijna 3,9 maal boven de toegestane waarde.

De man krijgt een dagvaarding thuisgestuurd. Bovendien krijgt hij een bekeuring voor het rijden met een golfkar op de openbare weg. Zijn rijbewijs mag hij behouden, omdat voor het rijden in een golfkarretje geen rijbewijs nodig is, aldus de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,088
Diesel1,906

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions