Boonstra Transport neemt Kazemier Logistics over

Boonstra Transport neemt Kazemier Logistics over
20-12-2014 12:42 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

HAULERWIJK - De directies van Kooiker Groep BV Grou en de Boonstra Groep te Haulerwijk zijn tot een principe akkoord gekomen over de verkoop van Kazemier Logistics BV aan de Boonstra Groep. De feitelijke overdracht zal plaatsvinden per 1 januari 2015. Kazemier Logistics zal als zelfstandige entiteit opereren binnen de Boonstra organisatie.

Kooiker Groep Grou kocht in september 2012 het toen failliete Kazemier Transport BV. Gezien de sterke specialisatie van security transport binnen Kazemier Logistics BV kon er onvoldoende synergie worden gerealiseerd binnen andere onderdelen van de Kooiker Groep. Binnen Boonstra moet deze synergie wel te realiseren zijn aangezien Boonstra al actief is in deze discipline. Beide bedrijven spreken daarom over een goede keuze. 

De overname omvat het gehele wagenpark van Kazemier Logistics BV. Hiermee komt het aantal trekkende eenheden binnen de Boonstra Groep op 100 en het aantal getrokken eenheden op 135.

Naast het security transport is Boonstra actief in normale ladingen, groepage en distributie, containerwagens, vervoer van levend pluimvee en beschikt het over verwarmde opslaghallen. Het werkgebied is Noord-West Europa en Italië. 

Kazemier Logistics BV zal vanaf 1 januari vanuit Haulerwijk worden aangestuurd. Vandaag, zaterdag 20 december, is het personeel tijdens een bijeenkomst geïnformeerd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden