Clicky


Raben Group neemt HRL Eurocargo over

Raben Group neemt HRL Eurocargo over
18-12-2014 11:41 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

BREMEN - Raben Group is van plan om de logistieke operator HRL Eurocargo te Bremen, Duitsland over te nemen.

HRL Eurocargo werd opgericht als Hinderer-Rapid Logistik GmbH Co KG. in 1996. Al in 2010 was HRL een netwerkpartner van Wincanton, wiens wegtransport werkzaamheden een jaar later werden verkocht aan de Raben Group. HRL is ook een partner van het CTL lading netwerk en werd vier jaar geleden ook een ILN overslagplaats.

Op de locatie zijn 95 personen werkzaam, die allen in hun posities blijven. De jaarlijkse omzet van het bedrijf is ongeveer 15 miljoen euro en het bezit ongeveer 12.500 m². opslagcapaciteit. Haar kernactiviteit omvat voornamelijk distributie en inkoop logistiek, warehousing en logistieke diensten, die toegevoegde waarde leveren, zoals picking, verpakking en etikettering. Andere prioritaire gebieden vertegenwoordigen het gebied van Container Packing.

Raben Trans European Duitsland heeft meer dan 22 vestigingen door heel Duitsland. 1.400 gemotiveerde medewerkers en moderne technologie zorgen voor een vlot transport van goederen. Het portfolio omvat uitgebreide logistieke diensten, transport activiteiten (binnenlands en internationaal, FTL en LTL) als ook Sea & Air.