Transport Online - Van Eck levert drie motorwagens Mandersloot

 


Van Eck levert drie motorwagens Mandersloot

Van Eck levert drie motorwagens Mandersloot
17-12-2014 17:17 | Nieuw Materieel | auteur De Redactie

SCHERPENZEEL - Van Eck heeft aan Mandersloot's Expeditiebedrijf bv uit Scherpenzeel een drietal geconditioneerde motorwagens (< 3.500 kg. ttm) geleverd. Mandersloot is gespecialiseerd in internationale, geconditioneerde transporten (voor producten van -18 tot +18 graden) met name binnen Oost-Europa.

De voertuigen zijn uitgerust met een koelmachine en portaallift en hebben een laadvermogen van ruim 700 kg. Dit laadvermogen is uniek te noemen in de markt. Mandersloot gaat met deze voertuigen bloemen en planten vervoeren. Ook in het bloemen en planten is er een toename in kleinere zending en groeit de vraag naar een  flexibele oplossing  voor dit type transport.

Lokale en regionale transporten worden steeds vaker met kleine vrachtwagens vervoerd, echter wel in combinatie met een dure chauffeur  met een CE-rijbewijs. Van Eck ontwikkelde een motorwagen met een 700 kg netto laadvermogen, waardoor het mogelijk is om met een klein rijbewijs toch legaal een grote hoeveelheid lading te vervoeren. Hiermee bespaart de transporteur op de chauffeurskosten.

De gewichtsreductie heeft Van Eck weten te realiseren door onder andere gebruik te maken van lichtgewichtmaterialen zoals een lichtgewicht portaallift in plaats van een conventionele laadklep en een aluminium frame. Door het toepassen van lichtgewicht materialen verbruikt Mandersloot tevens minder brandstof, wat kostenbesparend is én goed voor het milieu.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden