Clicky


Dochteronderneming Mooij verder als Mooij Forwarding Deutschland GmbH

Dochteronderneming Mooij verder als Mooij Forwarding Deutschland GmbH
17-12-2014 10:17 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

BERLIJN - Na een jaar als dochteronderneming van Mooij Oost Europa Service te hebben gefunctioneerd, heeft Mooij, gezien de goede resultaten die er de afgelopen negen maanden zijn gerealiseerd, besloten om de onderneming in Berlijn zelfstandig onder een eigen naam te laten opereren.

Nico Mooij: "Dit alles om tussen de bedrijven Mooij Oost Europa Service in Milsbeek en Mooij forwarding Pl-Legnica in Polen een optimale synergie te creëeren."

Mooij Forwarding Deutschland Gmbh, houdt zich voornamelijk bezig met groupage zendingen alsook complete vrachten tussen Benelux, Polen, Tsjechië en andere bestemingen van en naar Oost-Europa. "Dit sluit uitstekend aan op onze vestiging in Polen en in Nederland  waar wij ook dezelfde formule toepassen en ook de beschikking hebben over respectievelijk een op- en overslag faciliteit per bedrijf van 1500m2. In Polen zelfs 3500m2. De locatie Polen heeft ook de mogelijkheid voor de op- en overslag van levensmiddelen temperatuurgecontroleerd tot 5°C", aldus Mooij.

"In Berlijn kunnen wij direkte opdrachtgevers en collega transporteurs en expediteurs een divers aantal servicefaciliteiten aanbieden waaronder stadsdistributie en het aanleveren met laadklep. We hebben daar de beschikking over negen distributietrucks van 12,5 ton met of zonder aanhanger voorzien van laadklep die dagelijks zendingen verzorgen in en rondom Berlijn."