Clicky


C.H. Robinson breidt focus uit in Nederlandse markt

C.H. Robinson breidt focus uit in Nederlandse markt
12-12-2014 10:49 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Het kantoor van C.H. Robinson in Rotterdam, Nederland dat aanvankelijk in 2012 opende met een focus op het snelgroeiende temperatuurgecontroleerde transportsegment heeft nu het aanbod uitgebreid met de gehele C.H. Robinson portefeuille van wegtransportaanbod.

Strategisch gelokaliseerd bij de Rotterdamse haven, die een sleutelrol speelt in de import en export van het vasteland, stelt deze verandering het bureau in Rotterdam in staat om met hun lokale kennis wereldwijde vervoerders van dienst te zijn. De verandering naar het leveren van aanvullende wegtransportdiensten, waarbij temperatuurgecontroleerd transport een belangrijk aanbod blijft, biedt deze wereldwijde vervoerders toegang tot het gehele continent via één contactpunt.

Om leiding te geven aan de voortdurende groei en ontwikkeling van het kantoor heeft C.H. Robinson Arjan-Olivir van der Woning aangesteld als nieuwe vestigingsmanager voor Rotterdam. Van der Woning begon zijn transportloopbaan in 2005 bij UPS en heeft een scala aan verkoop- en accountmanagementfuncties bekleed bij onder andere Maersk en Damco en meer recent bij De Rijke Logistics, een Nederlandse transportdienstverlener.

“Arjan heeft zeer brede ervaring in verkoop en beheren van klanten verspreid over verscheidene branches, waaronder de chemiebranche. Er zijn veel kansen in de Benelux-markt,” aldus Chris Mills, directeur van Europees transport bij C.H. Robinson.

Sinds 1993, heeft C.H. Robinson een netwerk van meer dan 50 kantoren opgebouwd met meer dan 1.000 werknemers over geheel Europa om één van de leidende transport- en logistiekbedrijven in de regio te worden. Het bedrijf heeft recent een kantoor geopend in Hamburg, Duitsland, waarmee ze hun inzet en investering in Europa hebben laten zien.