Clicky

 Zwaargewonde bij ernstig ongeval op N305

Zwaargewonde bij ernstig ongeval op N305
10-12-2014 12:27 | Ongevallen | auteur De Redactie

ZEEWOLDE - Bij een frontale botsing tussen een vrachtwagen en een personenauto op de Gooise weg (N305) is maandagmiddag rond kwart over vijf een 20-jarige man uit Dronten ernstig gewond geraakt.

De bestuurder van de personenauto werd door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De vrachtwagen kwam uit de richting van Harderwijk en reed in de richting van Zeewolde/Almere. De personenauto reed vanuit Zeewolde richting Harderwijk.

Vermoedelijk is door nog onbekende oorzaak de man uit Dronten op de verkeerde weghelft terechtgekomen waardoor de vrachtwagen de auto frontaal geraakt heeft.

De vrachtwagen met aanhanger versperde de Gooise weg en zat vast in de diepergelegen modderige berm. Hierdoor liep het verkeer in beide richtingen vast en vervolgens is de weg afgesloten, aldus de politie.

Door het zware gewicht van de vrachtwagen kon deze in eerste instantie niet worden getakeld door de kraan die inmiddels was gearriveerd. Er moest een zwaardere kraan ter plaatse komen om de vrachtauto te verplaatsen. Pas tegen het begin van de nacht kon de weg weer worden vrijgegeven.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,106
Diesel1,926

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions