Neele-Vat Logistics "Best managed Company 2014"

Neele-Vat Logistics
10-12-2014 10:07 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Neele-Vat Logistics is uitgeroepen tot één van de 'Best Managed Companies 2014' van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Deloitte en ING maakten op 4 december de lijst met 75 best geleide bedrijven bekend. Deze bedrijven hebben bewezen zich op een innovatieve wijze aan te passen aan een snel veranderende wereld.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Zij doen dit in samenwerking met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society. De winnaars zijn geselecteerd door onder meer strategie, bedrijfsvoering, resultaten en innovatie te analyseren.

Jaarlijks groeiend, winstgevend bedrijf met een solide positie

“Neele-Vat Logistics is zeer succesvol in een sterk competitieve branche”, aldus de jury. “De resultaten van Neele-Vat Logistics spreken boekdelen en zijn het resultaat van de visie op en de operationele aansturing van de organisatie. Het bedrijf innoveert en maakt gebruik van de nieuwste ICT toepassingen binnen de sector Transport en Logistiek”.

Om multimodaal transport te stimuleren, bevordert Neele-Vat Logistics bijvoorbeeld - in samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam - vervoer via spoor naar het achterland. Zij doen dit bijvoorbeeld door een nieuw type zijlaadcontainer te ontwikkelen die gebruikt kan worden voor het spoor. De jury bestempeld Neele-Vat Logistics als “een top bedrijf met een top ICT waar duurzaamheid en veiligheid bovenaan op de agenda staan”. Het bedrijf ontvangt als waardering het eindcijfer 9.

Betrouwbare en stabiele partner

“Deze nominatie ervaren wij als een extra kwaliteitskeurmerk”, aldus CEO Ron Neele. “Het bevestigt de rol van Neele-Vat Logistics als betrouwbare en stabiele partner. Wij zien dit als een belangrijk signaal; zowel richting onze klanten als medewerkers."

Feestelijke viering

Op 23 januari 2015 neemt Neele-Vat Logistics haar prijs in ontvangst tijdens het Best Managed Companies event.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,804
Diesel1,511

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden