Tien nieuwe Scania trekkers voor Schavemaker Logistics & Transport

Tien nieuwe Scania trekkers voor Schavemaker Logistics & Transport
09-12-2014 10:38 | SCANIA | auteur De Redactie

Schavemaker Logistics & Transport heeft onlangs tien nieuwe Scania trekkers in gebruik genomen. Het betreft twee-assige trekkers van het type Scania R 410 LA 4X2 MNA, uitgerust met de zeer zuinige 410 pk SCR-only motor.

Met name het lage brandstofverbruik van deze motor heeft er toe geleid dat dit jaar het wagenpark van Schavemaker met maar liefst 52 stuks Scania R410 is uitgebreid. In korte tijd heeft de 410 pk SCR-only motor in de branche een sterke reputatie opgebouwd met zijn lage brandstofverbruik.

Eerder dit jaar won de 410 pk motor de prestigieuze Duitse Green Truck Award door op de zware testroute van de magazines Verkehrs Rundschau en Trucker een recordverbruik van slechts 23,29 liter/100 km te noteren. De voertuigen zijn afgeleverd door de Scania vestiging te Amsterdam.

Met de nieuwe Scania’s zijn er dit jaar alleen al 52 nieuwe trucks afgeleverd. Een imposante mijlpaal die al aangeeft dat Schavemaker vertrouwen heeft in zowel de voertuigen en de dealerorganisatie.

Sinds 1967 is Schavemaker een bekende naam in de transportbranche. Vanuit Beverwijk heeft het bedrijf steeds verder vleugels uitgeslagen totdat de logistieke dienstverlener in zijn huidige vorm is ontstaan. Thans heeft het bedrijf vestigingen in Beverwijk, Velsen, Breda, Slowakije en Polen. Het Schavemaker wagenpark treft men over heel Europa, incl. Engeland en Ierland, aan. De vloot bestaat uit ca. 200 trekkende eenheden en 400 stuks getrokken materiaal.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden