Clicky


 


Wed. J. de Bruyn neemt personeel Verhaar over

Wed. J. de Bruyn neemt personeel Verhaar over
02-12-2014 12:00 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NIEUWKOOP/NOORDEN - Met ingang van 1 januari 2015 zullen Transportbedrijf Wed. J. de Bruyn uit Nieuwkoop en Kieper- en Bulktransportbedrijf Verhaar uit Noorden zeer nauw gaan samenwerken. Wed. J. de Bruyn zal de negen werknemers van Verhaar overnemen. Dat meldt RTV Lokaal.nl dinsdag.

Besloten is tot deze samenwerking cq overname omdat Verhaar vooral in de wintermaanden een piek heeft qua vervoer en de Bruyn juist in de zomermaanden vrachtwagens en personeel te kort komt. Zo vullen zij elkaar goed aan.

Beide bedrijven zijn zeer content over deze samenwerking en zien duidelijk alleen maar voordelen. Directeur Hanno Verhaar legt uit: “Wij zijn een wat kleiner bedrijf waardoor personeel niet makkelijk vrij kan nemen en er bij ziekte al snel een probleem is. Door deze overname zijn we niet meer zo kwetsbaar”.

Directeur Xavier Duijn van De Bruyn zegt in een interview met de lokale zender: “Door deze samenwerking kunnen wij verder groeien en behoren we in ieder geval tot de top 100 van transportbedrijven in Nederland. En ik schat in dat het niet lang duurt voordat we in de top 50 staan!”

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats