Transport Online - C. van Heezik Vrieslogistiek breidt opslagcapaciteit fors uit

C. van Heezik Vrieslogistiek breidt opslagcapaciteit fors uit

C. van Heezik Vrieslogistiek breidt opslagcapaciteit fors uit
01-12-2014 13:24 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

UTRECHT - Om de groei van activiteiten te faciliteren heeft C. Van Heezik Vrieslogistiek de capaciteit van haar warehouse in Utrecht uitgebreid. In samenwerking met Storax zijn 1.500 palletplaatsen extra gecreëerd in inrijstellingen met een door heftrucks verplaatsbare shuttle (ranger). In de kanalen kunnen hele vrachten opgeslagen worden. Dit kunnen europallets zowel als blokpallets zijn.

Deze uitbreiding betreft slechts de eerste fase. Op de rol staat om begin volgend jaar nog eens 2.000 palletplaatsen extra te realiseren door het bouwen van een extra vloer in het hoogbouwmagazijn. Daarna zullen in de loop van 2015 nog eens 5.000 extra palletplaatsen gebouwd worden door het automatisch palletsysteem verder uit te bouwen ten koste van de conventionele stellingen.

Door deze aanpassingen verwacht C. van Heezik op korte termijn aan de groeiende vraag naar haar diensten te kunnen voldoen. De opslagcapaciteit in Utrecht wordt door de verschillende aanpassingen vergroot van 18.000 palletplaatsen naar 26.500 palletplaatsen.

Bijkomstig voordeel is dat alle uitbreidingen plaats vinden binnen de bestaande muren. Dit heeft een gunstig effect op de CO2 uitstoot per palletplaats, hetgeen de duurzaamheid van de operatie verder vergroot.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,642
Diesel1,301

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions