Transport Online - Fotoserie: MAN Construction Days 2014

Fotoserie: MAN Construction Days 2014

Fotoserie: MAN Construction Days 2014
29-11-2014 09:04 | M.A.N. | auteur De Redactie

HARDERWIJK - Op vrijdag 28 en zaterdag 29 november vinden in Harderwijk op het terrein van het Bouw- en Infrapark de MAN Construction Days 2014 plaats. De locatie kort naast de A28 ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar. Het terrein van het Bouw- en Infrapark leent zich uitstekend voor de door truckleverancier MAN  georganiseerde MAN Construction Days.

Uiteraard nam de redactie van Transport Online ook een kijkje.

Naast een compleet aanbod van MAN trucks voor de bouwsector en het speciaal transport, stonden er ook ruim 20 toeleveranciers van truck gerelateerde voorzieningen zoals autolaadkranen, kippers en leveranciers van componenten met merknamen als AJK, VDL, Hiab, HYVA, Ruizeveld, Nooteboom, ZF, Continental, GF, SAF en Groeneveld. Kortom een compleet pakket aan toeleveranciers  voor de MAN trucks en hun eigenaren.

Voor de bezoekers was er naast een static show van MAN bouwvoertuigen, de mogelijkheid om proef te rijden met de nieuwe MAN TGX D38 trekker/oplegger combinaties en het off-road rijden met de MAN bouwvoertuigen in as-configuraties van 6x6 tot 10x8 en kennis te maken met de MAN TGX D38 bouwvoertuigen.

Een echte nieuwkomer was de MAN TGX 41.640 met 250 ton treingewicht, de sterkste zwaartransporttrekker van Europa. Hier op de MAN Construction Days met een 2 bed 5 van trailerbouwer Nooteboom.

©Foto's: Rob Dragt

Foto's

 • J.Roeland
  van Lijssel
 • J.Roeland
  Tuijtel Transport
 • J.Roeland
  H&S Transport
 • TRUCKSPOT DRACHTEN
  kijlstra beton


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions