Nieuwe vicevoorzitter voor TLN bestuur

Nieuwe vicevoorzitter voor TLN bestuur
27-11-2014 10:01 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ZOETERMEER - Afgelopen zaterdag heeft het TLN congres plaatsgevonden. Tijdens dit congres is Wim Pot benoemd tot vicevoorzitter van het TLN-bestuur. De aftredende vicevoorzitter Willem Heeren is benoemd tot erelid.

Wim Pot (1957) is directeur van het familiebedrijf Pot Verhuizingen/Logistiek BV te Amersfoort. Het bedrijf is, met vestigingen in heel Midden-Nederland, één van de grootste verhuisbedrijven van Nederland. Bovendien is het bedrijf Hofleverancier.

TLN-Voorzitter Arthur van Dijk: "Door zijn brede ervaring als bestuurder bij onder andere TLN, het mobiliteitsplatform Bereikbaar Amersfoort en als initiatiefnemer van de (eerste) Kredietunie Midden Nederland is Wim Pot een grote aanwinst voor het bestuur."

Erelidmaatschap Willem Heeren

Willem Heeren is tijdens het congres benoemd tot erelid. Hij heeft als oud-voorzitter van KNV goederenvervoer een belangrijke rol gespeeld in het fusieproces tussen KNV en TLN. Een verenigingshart, in combinatie met kennis van de transportsector en grote inzet maakten Willem Heeren van grote waarde voor de vereniging.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden