Transport Online - FNV Bondgenoten organiseert zaterdag bijeenkomst voor Post-Kogeko personeel

FNV Bondgenoten organiseert zaterdag bijeenkomst voor Post-Kogeko personeel

FNV Bondgenoten organiseert zaterdag bijeenkomst voor Post-Kogeko personeel
24-11-2014 18:52 | Arbeidsvoorwaarden | auteur De Redactie

UTRECHT - Aanstaande zaterdag 29 november organiseert FNV Bondgenoten in Horinchem een bijeenkomst voor personeel van Post-Kogeko. Dit naar aanleiding van de door Post-Kogeko aangekondigde reorganisatie. Deze reorganisatie gaat volgens het transportbedrijf ten koste van zo'n 100 banen.

"In de afgelopen periode hebben we veel telefoontjes en mails ontvangen dat het niet goed zou gaan bij Post-Kogeko. De werkdruk was enorm, evenals het ziekteverzuim. Werktijden en locaties waren regelmatig aan verandering onderhevig. Maar op geen enkele manier was achter informatie te komen, wat er daadwerkelijk aan de hand was", meldt Frank Pavias van FNV Bondgenoten maandagavond.

"Duidelijk was wel dat de onrust onder de collega's toenam en daarmee ook het 'grote raden'. Er is nu duidelijk rook, maar dat is vooral geen witte rook. Eerder pikzwart!"

Op de bijeenkomst zal besproken worden wat er nu echt aan de hand is, hoe het zover heeft kunnen komen, wat er nu gaat gebeuren, wat de rechten van de werknemers zijn en hoe de werknemers op deze reorganisatie moeten reageren.

Werknemers van Post-Kogeko zijn welkom op deze bijeenkomst, lid of geen lid. De bijeenkomst vindt plaats in Hotel Gorinchem, Van Hogendorpweg 8-10 in Gorinchem. De bijeenkomst start om 9:30 uur.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions