Clicky


Nieuwe DAF CF voor Omega Containertransport

Nieuwe DAF CF voor Omega Containertransport
20-11-2014 19:24 | DAF | auteur De Redactie

DEN HAAG - Jeroen Basten, directeur van Omega Containertransport, heeft onlangs van Jos Braakman, Account manager bij BLOM-DSW, de sleutels van de nieuwe DAF CF Euro 6 in ontvangst genomen.

De DAF CF 290 FAG, met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, is uitgevoerd met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, een sterke bumper van gegalvaniseerd staal met koplampen vervaardigd van onbreekbaar Lexan en Day Time Running Lights voor uitstekende zichtbaarheid overdag.

De nieuwe cabineophanging met een ongekend rijcomfort zorgt voor gemakkelijk in- en uitstappen en is de ideale werkomgeving voor de chauffeur, die plaats neemt op een Luxury Air stoel met verstelbare schoudersteun en stoelverwarming.

De automatische temperatuurregeling handhaaft de cabinetemperatuur, die door de bestuurder is ingesteld, en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) ondersteunt de chauffeur bij het bereiken van de meest zuinige rijstijl.

De CF 6x2 is uitgevoerd met een luchtgeveerde aangedreven achteras, een gestuurde voorloopas, en is opgebouwd met een afvalperswagenopbouw GPM III 20H25 van Geesink. De nieuwe DAF CF zal vooral regionaal worden ingezet in Zuid-Holland.

Omega, opgericht in 1969, is uitgegroeid tot een deskundige en complete organisatie op het gebied van afvalinzameling en -verwerking in de regio Zuid-Holland. Met vakbekwame medewerkers, een uitgebreide selectie containers en een modern en geoutilleerd wagenpark, biedt Omega een passende oplossing voor elk afvalprobleem.

De professionele aanpak en de flexibele en praktisch gerichte oplossingen, maakt Omega Containertransport tot een betrouwbare organisatie voor haar opdrachtgevers. De zeer centrale ligging van het bedrijf (midden in het werkgebied) zorgt dat Omega iedere werkdag met meerdere inzamelvoertuigen haar diensten tegen de snelste en beste servicevoorwaarden kan aanbieden. Omega neemt haar verantwoordelijkheid voor het milieu en draagt zorg voor zoveel mogelijk hergebruik van de afvalstoffen.

Jeroen Basten is zeer tevreden over de samenwerking met de dealer BLOM-DSW. Er zijn korte lijnen, een snelle en zeer goede service en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het onderhoud wordt door de dealer verzorgd.