Henk Krol genomineerd voor De Zak

Henk Krol genomineerd voor De Zak
20-11-2014 11:36 | Binnenland | auteur De Redactie

AMSTERDAM - 50PLUS-fractievoorzitter Henk Krol is genomineerd voor De Zak, de prijs voor diegene die zich het afgelopen jaar 'op de meest brutale of beschamende wijze heeft laten leiden door hebzucht, bedrog of een andere grove ondeugd'. Hij is een van de vier genomineerden voor de ludieke onderscheiding, die op 5 december wordt uitgereikt op het Sinterklaasgala voor Volwassenen in de Stadsschouwburg in Amsterdam.

"Vorig jaar trad hij terug omdat hijzelf het niet zo nauw bleek te hebben genomen met pensioenafdrachten", zegt de schouwburg over Krol. "Maar dit jaar maakte hij zijn rentree. En met zijn rentree kwam wederom een lading bagger over hem naar buiten."

De andere genomineerden zijn Eric Nolet, de stelende voormalig directeur van de stichting ALS, de directie van de Nederlandse Zorgautoriteit, die de afgelopen tijd zwaar onder vuur lag, onder meer door de zelfmoord van een klokkenluider, en het zangduo The Common Linnets, omdat Ilse DeLange en Waylon na hun succes op het Songfestival uit elkaar zijn gegaan. Het publiek kan via internet zijn stem uitbrengen. (Novum)Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden