Transport Online - SATO lanceert nieuwe generatie Magellan PJM RIFD Reader Series met intelligente Self-Tuning Technologie

SATO lanceert nieuwe generatie Magellan PJM RIFD Reader Series met intelligente Self-Tuning Technologie

SATO lanceert nieuwe generatie Magellan PJM RIFD Reader Series met intelligente Self-Tuning Technologie
18-11-2014 09:45 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

TOKYO - SATO een van de grootste fabrikanten van barcode printers, etiketten en EPC/RFID oplossingen heeft vandaag aangekondigd de nieuwe generatie Magellan PJM1 RFID Desktop Reader Series te lanceren. Deze nieuwe generatie maakt gebruik van intelligente self-tuning-technologie die het mogelijk maakt de gevoeligheid van de RFID-reader automatisch aan te passen om de beste prestaties te leveren, ongeacht het aantal, de grootte of het type van PJM RFID-tags dat gebruikt wordt.

Er zijn twee nieuwe modellen van de Magellan PJM RFID Desktop Reader Series, de MDR-4330AT en de MDR-3021AT. Beide modellen zijn nu beschikbaar met de ingebouwde intelligente self-tuning technologie. De Magellan MDR-4330AT is een robuuste desktop RFID-reader die getagde items leest in elke stand en in dichte opgestapelde containers en beschikt over een groot 43 x 30 cm 3D leesoppervlak. De Magellan MDR-3021AT is speciaal  ontworpen voor tag-coderings doeleinden en beschikt over 30 x 21 cm van single directional leesoppervlak.

De nieuwe modellen zijn momenteel beschikbaar in Europa, Australië, Hong Kong en zullen binnenkort ook verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten, Japan, Singapore, India en andere delen van Azië.

"Dit zal de manier waarop klanten communiceren met RFID-lezers volledig veranderen", aldus Kaz Matsuyama, President en CEO van SATO Holdings. "Onze intelligente self-tuning technologie levert automatisch de beste prestaties biedt onze klanten de vrijheid om labels te kiezen die aan hun behoeften voldoen. SATO is sterk gericht op technische oplossingen om ervaringen te verbeteren en deze technologie is een goed voorbeeld van onze toewijding toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten door middel van innovatie. "Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions