Clicky


Honderdste vrachtwagen is een DAF voor Van Bakel Transporten

Honderdste vrachtwagen is een DAF voor Van Bakel Transporten
13-11-2014 09:48 | DAF | auteur De Redactie

OSS - Het was een bijzondere overhandiging aan Arian van Bakel, directeur van Van Bakel Transporten in Oss. De honderdste vrachtauto sinds de oprichting in 1934 - een DAF CF 370 FT Space Cab - werd onlangs overhandigd door Andy van Batenburg, verkoper bij Allers Bedrijfswagens.

De nieuwe DAF CF 370 FT Space Cab trekker met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor is uitgevoerd met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, dakspoiler, fenders, skylights, side skirts en gegalvaniseerde stalen bumper met koplampen van onbreekbaar Lexan. De cabine is de ideale werkomgeving voor de chauffeur, met veel comfort, veiligheid en bedieningsgemak. Het eenvoudig in- en uitstappen en de excellente zithouding draagt bij aan een ontspannen houding.

De CF heeft ruime opbergruimten, een royale koellade onder het bed en een standkachel. De DAF Driver Performance Assistant (DPA) ondersteunt de chauffeur bij het zo zuinig mogelijk rijden. De nieuwe CF wordt ingezet voor het distributievervoer in de Benelux en voor stukgoederen in vooral Nederland.

Van Bakel en Zn. Transporten is gespecialiseerd in dedicated transport. Het transportbedrijf bestaat dit jaar 80 jaar en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van dedicated transport door middel van vrachtwagens met chauffeur, die voor diverse vervoerstaken worden ingezet. Voor verschillende ondernemingen is Van Bakel dan ook logistiek dienstverlener en worden de wagens door een opdrachtgever voor een langere termijn ingehuurd.

Met 22 wagens worden de meest uiteenlopende goederen voor de verladers vervoerd. De vloot omvat: koel/vriesauto’s voor fijnmazige distributie van gekoelde en bevroren voedingswaren naar winkels. Trekker-opleggercombinaties met schuifzeil/dak of gesloten opbouw, motorwagens met gesloten opbouw, en trekker-opbouwcombinaties, voorzien van een speciale opbouw en meeneemheftruck voor distributie van aluminium profielen voor de zonweringindustrie en carrosseriebouw. Voor extra inzet staat een trekker met schuifzeilentrailer en klep paraat. Van Bakel & Zn is in het bezit van het Keurmerk Transport en Logistiek.

Om de juiste keuze te kunnen maken is vaak overleg nodig met de dealer. Met raad en daad staat de dealer hiervoor klaar. Er is een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en een snelle goede service.