Transport Online - Italië specialist Gert van Garderen behaalt Keurmerk Transport & Logistiek

Italië specialist Gert van Garderen behaalt Keurmerk Transport & Logistiek

Italië specialist Gert van Garderen behaalt Keurmerk Transport & Logistiek
13-11-2014 09:27 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

GIESSEN-OUDEKERK - Gert van Garderen, eigenaar van G.J. van Garderen Transport uit Giessen-Oudekerk  heeft het Keurmerk Transport & Logistiek voor ZZP-ers ontvangen van Transport en Logistiek Nederland.

G.J.van Garderen Transport is internationaal actief in het transport van stukgoed met één eenheid, met focus op Italië. Gert van Garderen heeft 22 jaar in loondienst gereden en is nu eigen rijder geworden. Met het keurmerk wil Van Garderen laten zien dat het bedrijf zijn zaakjes goed voor elkaar heeft en serieus omgaat met klanten en bedrijfsvoering. De belangrijkste winstpunten van het keurmerk zijn een beter beeld van bedrijf, bedrijfsprocessen en klanten. Met name de inzichten in klantwensen hebben tot vernieuwing in het bedrijf geleid.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met aandacht voor onder andere communicatie, duurzaamheid, interne processen en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions