Transport Online - Dieperink Transport Zutphen failliet en alweer bijna doorgestart - UPDATE!

Dieperink Transport Zutphen failliet en alweer bijna doorgestart - UPDATE!

Dieperink Transport Zutphen failliet en alweer bijna doorgestart - UPDATE!
12-11-2014 11:58 | Faillissementen | auteur Marcel van der Voort

ZUTPHEN - Dieperink Transport in Zutphen is 7 november failliet verklaard. En is alweer bijna doorgestart als Dieperink Transport Zutphen BV.

Afgelopen dinsdag is alvast de inschrijving gedaan bij de Kamer van Koophandel (KvK). Het bedrijf is volgende de KvK gevestigd aan de Loohorst 6 in Zutphen. Hetzelfde adres waar ook de omgevallen onderneming is gehuisvest. Bij het failliete bedrijf werkten volgens de Kamer van Koophandel acht personen.

Jurgen Dieperink

Als bestuurder staat Jurgen Dieperink vermeld en de enig aandeelhouder van deze nieuwe bv is Maria Henrica Cecilia Reugebrink-Pierik. Het bedrijf verzorgt transporten en verhuizingen..

16 vrachtwagens

Het eerdere Dieperink Transport werkte voor verschillende bedrijven. En had de beschikking over zestien vrachtwagens. Er was een koeriersdienst en er werden opslagmogelijkheden geboden.

Goede hoop

De planner laat vanuit de bedrijfslocatie weten: “Er is inderdaad faillissement. Ze zijn bezig met een doorstart, maar dat is nog niet officieel bekend. Wij hebben goede hoop op een goede afloop en er wordt keihard doorgewerkt door de chauffeurs.”

Schuld belastingdienst

Curator mr. Sander Drijber uit Velp: "Een doorstart? Zover zijn wij nog niet. Het bedrijf is afgelopen vrijdag failliet gegaan. Uiterard zijn er mogelijkheden dat er iemand doorstart. Daarvoor ben ik in onderhandeling met hun zelf. Daarvoor is uiteraard een bedrijf nodig, daarom waarschijnlijk de inschrijving bij de KvK."

"Er hebben zich geen andere kandidaten om door te starten gemeld. Er zijn genoeg bedrijven die hun klanten willen, maar niet het personeel en materieel. Als ze bij Dieperink willen doorstarten dan moeten ze wel hun zaken in orde krijgen, zoals het omzetten van leasecontracten van de vrachtwagens en de mogelijkheid om te tanken."

"Als de doorstart niet in orde komt probeer ik zoveel mogelijk chauffeurs mee te krijgen met het klantenpakket naar andere ondernemers."

"De bedrijven Dieperink Transport, Dieperink Transport Beheer en Juso BV zijn failliet. Het is een eigen aanvraag. Er was een eerdere belastingschuld. Hen is zo stelt de directeur een te hoge afbetalingsregeling opgelegd. Enkele duizenden euro's per maand", zegt hij tenslotte.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,320

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions