Clicky


Transport Compleet Venray slaat nieuwe weg in

Transport Compleet Venray slaat nieuwe weg in [+fotoserie]
11-11-2014 19:57 | Transport Compleet | auteur De Redactie

VENRAY - Vanmiddag opende de beurs Transport Compleet Venray. Het evenement is een nieuwe weg ingeslagen, na uitgebreid overleg met landelijke en regionale exposanten. Het resultaat is een beurs waar het zwaartepunt ligt bij het netwerken en het delen van kennis die in deze regio volop aanwezig is. Bezoekers kunnen dagelijks diverse lezingen en presentaties bijwonen onder meer over transportcriminaliteit, alternatieve brandstoffen en papierloos transport, om er enkele te noemen.

Op deze manier wil men de aantrekkingskracht en reputatie vanuit haar eigen regio vergroten.

Leonard Looijenga, redacteur en fotograaf voor Transport Online, nam dinsdagmiddag een kijkje op de beursvloer in Venray en maakte een sfeerimpressie.

"Het eerste dat opvalt bij het betreden van de beursvloer is de ruimtelijke opzet. Een groot deel van de traditionele stands in rijen zijn verdwenen. De bezoekers kunnen gebruik maken van het restaurant. Verder kunnen de bezoekers proefrijden met diverse demotrucks."

Transport Compleet Venray wordt gehouden van 11tot en met 13 november. De openingstijden zijn van 14:00 uur tot 22:00 uur.

©Foto's: Leonard Looijenga