'Bewapende undercoverpieten bij intocht Sint'

'Bewapende undercoverpieten bij intocht Sint'
08-11-2014 10:00 | Binnenland | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Sinterklaas wordt volgende week zaterdag tijdens de landelijke intocht in Gouda bewaakt door agenten die verkleed zijn als Zwarte Piet. Dat schrijft het AD zaterdag. De 'undercoverpieten' zijn bewapend.

De discussie over Zwarte Piet is de aanleiding van de maatregel, hebben bronnen binnen de politie tegen de krant gezegd. Er wordt rekening gehouden met een botsing tussen voor- en tegenstanders van Zwarte Piet tijdens de intocht.Omdat de agenten niet mogen opvallen, worden ze waarschijnlijk zwart geschminkt. Zo gaan ze op in het gevolg van de Sint en gaat de aandacht uit naar de nieuwe stroopwafel- en kaaspieten. (Novum)Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden