Clicky

 Ziggo nieuwe hoofdsponsor Ajax

Ziggo nieuwe hoofdsponsor Ajax
07-11-2014 09:37 | Sport | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Ziggo wordt de nieuwe hoofdsponsor van Ajax. Vanaf 1 januari prijkt de naam van de kabelaar op het shirt van het eerste elftal en jong Ajax. Dat melden beide partijen vrijdag. Ziggo volgt bij Ajax Aegon op als hoofdsponsor.

Het contract tussen Ajax en Ziggo geldt tot juni 2019. Ziggo betaalt jaarlijks acht miljoen voor het hoofdsponsorschap. Daarnaast is een variabel deel van maximaal twee miljoen euro per jaar afgesproken. Voor de jeugd, vrouwen en zaterdagamateurs van de Amsterdamse club mogen aparte sponsorcontracten worden afgesloten.

Voor Ziggo bestaat de mogelijkheid tot opzegging na tweeënhalf jaar. Hiervoor geldt een opzegtermijn van een jaar.

Michael Kinsbergen, algemeen directeur van Ajax, stelt dat 'Ziggo echt past bij Ajax'. "Het is een modern, ambitieus bedrijf waar veel jonge mensen werken en dat midden in de maatschappij staat. Vanaf het eerste gesprek voelt het goed. Wij verheugen ons op een mooie samenwerking."

Volgens Baptiest Coopman, de beoogde CEO van Ziggo na de overname door Liberty Global, komt de mogelijkheid om shirtsponsor van Ajax te worden zelden voor. "Het is een logische keuze voor beide partijen. Wij zijn dan ook zeer enthousiast over onze samenwerking." (Novum)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,078
Diesel1,898

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats