Clicky


Nieuwe IVECO Stralis bakwagen voor AGF Express uit Tilburg

Nieuwe IVECO Stralis bakwagen voor AGF Express uit Tilburg
04-11-2014 13:39 | Iveco | auteur De Redactie

TILBURG - Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Tilburg een nieuwe IVECO Stralis Hi-Road bakwagen afgeleverd aan de heer Kondakci, eigenaar van AGF Express uit Tilburg. De Stralis bakwagen zal worden ingezet voor het vervoeren van groente, fruit en diepgevroren vlees. De Lamberet koel-/vriesopbouw is door Remmers Carrosserie verzorgd.

AGF Express

AGF Express uit Tilburg is opgericht in 2011 door de heer Kondakci die eerder vele jaren ervaring heeft opgedaan in de groente- en fruithandel. In 2011 heeft hij de draad weer opgepakt om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. De handelsactiviteiten van AGF Express uit Tilburg zullen binnenkort worden uitgebreid met het transport van diepgevroren vlees. De nieuwe IVECO is hiermee met koel-/vriesopbouw reeds op voorbereid.

IVECO Stralis Hi-Road bakwagen

De nieuwe IVECO Stralis van AGF Express is uitgevoerd als bakwagen met Lamberet koel-/vriesopbouw, grote brandstoftanks en een hefbare sleepas. Ook is er een onderschuif laadklep gemonteerd.  

De IVECO Stralis heeft een Cursor 9 dieselmotor aan boord met 360pk en 1650 Nm vermogen. De Euro-VI emissienorm wordt dankzij het Hi-SCR systeem bereikt zonder uitlaatgas recirculatie. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik, een schonere verbranding en daardoor een langer onderhoudsinterval.

AGF Express zal jaarlijks ongeveer 100.000 kilometer gaan rijden met de Stralis. Er is voor de IVECO Stralis gekozen vanwege het uiterlijk van het voertuig en het bijzonder goed rijcomfort.