Bijna vierduizend bezoekers voor vakbeurs ICT & Logistiek

Bijna vierduizend bezoekers voor vakbeurs ICT & Logistiek
03-11-2014 13:32 | Algemeen | auteur De Redactie

UTRECHT - De vakbeurs ICT & Logistiek heeft bijna vierduizend bezoekers getrokken. Een kwart van de bezoekers kwam uit de wereld van transport en opslag. Vandaar ook dat de meeste belangstelling van bezoekers uitging naar Warehouse Management, Supply Chain Management en Transport Management. Een op de vijf bezoekers was directielid of CEO van een onderneming.

Tijdens de beurs ontvingen Global Data Exchange en YellowStar een Lead Marketing Award van Jaarbeurs voor het behalen van de meeste voorregistraties. Daarnaast maakte de Stichting Logistiek Manager van het Jaar de nominaties bekend voor de verkiezing van 'Logistiek Manager van het Jaar'. De genomineerden zijn Tim Daarn (Agristo), Jan Piet van Dijk (Manutan), Pascal Piepers (Hollander Barendrecht), Edwin Wenink (FloraHolland) en Jascha Woudenberg (Tiger). Eind 2014 worden de 3 finalisten bekend gemaakt.

Ivo Meertens, marktmanager bij Jaarbeurs en verantwoordelijk voor de IT-beurzen: "We kunnen terugkijken op een succesvolle editie van ICT & Logistiek met relatief veel beslissers die de beurs bezochten. Dat heeft de standhouders een uitstekende basis geboden om de juiste contacten te leggen."
 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden