Clicky


Scania Huizingen Service Center voor Nooteboom Trailers

Scania Huizingen Service Center voor Nooteboom Trailers
30-10-2014 11:42 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Scania Huizingen is het nieuwste Service Center van Nooteboom Trailers in België. De samenwerking met Scania betekent een belangrijke versterking van het Nooteboom service netwerk in België, met name in de regio Brussel. Gezien de gestage groei van Nooteboom in België speelt Nooteboom hiermee sterk in op de behoefte van haar klanten. Nooteboom heeft hiermee nu in totaal 3 Service Centers verspreid over België en ruim 60 in geheel Europa.

In de afgelopen periode hebben de service specialisten van Scania Huizingen een intensieve training doorlopen, specifiek gericht op onderhoud, service en reparatie van Nooteboom speciaal transport voertuigen.

Onderdelen leveringen

Scania Huizingen heeft via Partsline een eigen leverancier voor Scania-onderdelen alsmede voor andere merken truck- en trailer gerelateerde onderdelen. Als officieel Service Center van Nooteboom kunnen de meest gangbare onderdelen voor alle Nooteboom opleggers en aanhangwagens direct uit voorraad worden geleverd via de eigen bezorgdienst.

Scania Huizingen beschikt over een compleet nieuwe werkplaats van 1400m2, verdeeld over zeven poorten, waaronder één poort voor technische controles in de werkplaats. Het pand is voorzien van de laatste nieuwe technische snufjes, indeling en werkplaatsuitrusting. Scania Huizingen, met haar 30-koppige serviceteam, biedt de transporteur alle services onder één dak.