Clicky


HTN Buitenpost ingelijfd door Bok Sneek

HTN Buitenpost ingelijfd door Bok Sneek

BUITENPOST - Transportbedrijf HTN in Buitenpost wordt per 1 december overgenomen door Bok Transport Sneek, onderdeel van AB Texel / A-Ware. Dat is dinsdagmiddag bevestigd door Henk Krol de huidige directeur van eerstgenoemde onderneming.

"Het klopt dat mijn bedrijf is overgenomen", begint Krol te vertellen. "Deze stap betekent zekerheid voor alle partijen. Dus ook voor mijn 13 werknemers", voegt hij eraan toe.

"Ik ben straks geen directeur meer, maar blijf wel werken binnen het bedrijf. Dat is voor mij een uitdaging. Want de overname biedt wellicht meer mogelijkheden."

"Ik ben vanaf 2007 de directeur van HTN. Daarvoor deden mijn ouders het." De onderneming bestaat sinds 1984 en is vanaf 2013 een BV.

Gesprekken

Hij vertelt hoe de overname begon: "Ik ben door (klant,red) Agrifirm in contact gekomen met AB Texel. Zo zijn de gesprekken over de overname gestart."

"De 13 werknemers behouden hun werk. Hun standplaats is nu Drachten en dat blijft zo. Wel verandert de naam. Dat wordt ook Bok Sneek", zegt Krol. Zijn bedrijf vervoert vooral mengvoeders.

Hij meldt dat de werkzaamheden op korte termijn niet zullen veranderen.

Bok eerder overgenomen

In juni van dit jaar nam AB-Texel J.H. Bok Transport in Sneek al over. Ook deze onderneming is gespecialiseerd in het veevoertransport

En is sindsdien dus ook een onderdeel van AB Texel.