Rhenus Groep neemt Duitse Brenner over

Rhenus Groep neemt Duitse Brenner over
23-10-2014 18:29 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

BERLIJN - Met ingang van 1 januari 2015 neemt de Rhenus Groep het eveneens uit Duitsland afkomstige Brenner SE & Co KG over, mits de mededingingsautoriteiten de overname goedkeuren. Rhenus wil met de overname van het in hout gespcialiseerde transportbedrijf, haar diensten uitbreiden.

Alle vestigingen van de Brenner Groep, in Duitsland, Luxemburg en Zwitserland, zullen onderdeel worden van de Rhenus Groep. Wel zal de Brenner Groep als een zelfstandig bedrijf blijven functioneren.

De bedrijven die Rhenus overneemt zijn Brenner Holding GmbH & Co KG, Brenner Holding-Verwaltungs-GmbH, Brenner Internationale Holz- und Spänehandelsgesellschaft mbH, Brenner-Industrieholz-Späne GmbH en Brenner-Schweiz GmbH.

"Door de overname van Brenner, kunnen we in de eerste plaats een nog bredere geografische basis voor onze klanten bieden. Maar ten tweede boren we nieuwe markten aan door de aankoop en verkoop van hout", meldt Sascha Hahnke, lid van het management van Rhenus Port Logistics.

"Brenner heeft niet alleen een goede naam voor zichzelf opgebouwd in de houtgerelateerde materialen maar ook in de energiesector en in isolatiematerialen."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,771
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden