Clicky


Luie Oekraïense vrachtwagenchauffeur neemt zijn werk niet al te serieus

Luie Oekraïense vrachtwagenchauffeur neemt zijn werk niet al te serieus [+video]
23-10-2014 11:23 | Opmerkelijk | auteur De Redactie

ZWAAGWESTEINDE - Op YouTube is een video opgedoken van een nogal luie vrachtwagenchauffeur die zijn werk niet al te serieus neemt. De man ligt achterover in de passagiersstoel en bestuurt zijn vrachtwagen met één voet op een drukke vierbaansweg.

Men gaat er vooralsnog vanuit dat de man, genaamd Vitaliy Zaporozhets, van Oekraïense afkomst is. Met de video wil de man opscheppen over hoe hij kan rijden met zijn voeten. Met het andere been rustend op zijn dahsboard draait de chauffeur zich zelfs nog om zijn collega om een beetje honing voor in zijn thee te vragen.

De video ging al snel viral en de man wordt inmiddels gezocht door de politie voor gevaarlijk rijgedrag. De auteur van het filmpje, ene "vitsipo1", zegt dat het filmpje is gemaakt in Mexico-Stad maar veel YouTube gebruikers meldden dat dit zeker in Amerika of Canada gefilmd moet zijn.

Bij het filmpje stond de opmerking: "Soms word je al moet van achter het stuur zitten de hele dag. Maar zittend op de passagiersstoel lijkt het helemaal niet op werken!"

De man heeft het filmpje inmiddels van YouTube verwijderd evenals zijn account waar overigens, naast dit filmpje, slechts één andere video was te zien waarop de man opschepte over het feit dat hij zich al rijdend kon uitkleden.

Foto's

  • Voet
    Voet