Clicky


Raben opent nieuw logistiek centrum in Polen

Raben opent nieuw logistiek centrum in Polen
22-10-2014 10:38 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Op 17 oktober 2014, was er een officiële opening van het nieuwe logistieke centrum van Raben Polska in Pikutkowo nabij Wloclawek / Brzesc Kujawski. Het magazijn en het kantoor telt ongeveer 40 mensen en het depot werkt samen met meer dan 50 uitbesteedde chauffeurs. De kosten van de investering was circa 3 miljoen euro.

De nieuwe faciliteit biedt een opslag en cross-dock magazijn met een oppervlakte van meer dan 3.000 m2, een drie verdiepingen tellend kantoorgebouw met een  bruikbaar oppervlakte van meer dan 650 m2, bijna 10.000 m2 van trottoirs, parkeerplaatsen en manoeuvreer ruimte voor vrachtwagens en auto's en meer dan 5,500m2 groene voorzieningen.

"Raben Group heeft een ware cultuur van innovatie die ons helpt om onze visie te realiseren. Dankzij de moderne technologie en faciliteiten bieden wij logistieke ondersteuning aan onze klanten en geven wij hun concurrentievoordeel", zegt Ewald Raben, CEO Raben Group.

"Ik ben erg tevreden met de opening van het nieuwe logistieke centrum van Raben Polska. De beslissing om deze prachtige onderneming te doen in Brzesc Kujawski bewijst de aantrekkelijkheid van Brzesc als Economische Zone en is een goed voorbeeld van samenwerking tussen de lokale overheid en het bedrijfsleven van Brzesc. Wij hopen dat dit moderne logistieke centrum zal helpen om Raben Polska nog succesvoller te maken en zal aanmoedigen dat ook andere bedrijven  besluiten te investeren in Brzesc Kujawski", zegt Wojciech Zawidzki, burgemeester van Brzesc Kujawski.

"De nieuwe faciliteit biedt diensten voor de binnenlandse en internationale distributie, alsmede warehousing. De perfecte locatie van het kantoor in de buurt van de A1 weg en vele laadbruggen verhoogt de effectiviteit van de processen", aldus Artur Krasowski, Regional Director Raben Polska.

Raben Group, ook de vestiging in Brzesc Kujawski, biedt diensten aan voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in het lokale bedrijfsleven.