Clicky

 KLM annuleert vluchten om verwachte storm

KLM annuleert vluchten om verwachte storm
21-10-2014 12:26 | Algemeen | auteur De Redactie

AMSTERDAM - De KLM heeft een aantal vluchten geannuleerd vanwege de mogelijke herfststorm. Dat meldt een woordvoerder dinsdag. Om hoeveel vluchten het gaat en om welke bestemmingen kon zij niet zeggen. De luchtvaartmaatschappij wil ruimte creëren in het vluchtschema in verband met mogelijke hinder van het weer.

De eerste vluchten werden maandag al geannuleerd in verband met de weersverwachting. Passagiers kunnen kosteloos hun vliegreis omboeken. Volgens een woordvoerder van Schiphol is KLM op dit moment de enige luchtvaartmaatschappij die vluchten heeft geschrapt.

Prorail meldt dat extra storingsploegen klaarstaan om vallende takken en omvallende bomen op te ruimen. "De bomen hebben op dit moment nog veel blad. Daarom zijn ze heel zwaar en vallen ze eerder om", legt een woordvoerder uit. Ook staan er twee zogenoemde wegsleeplocomotieven klaar om treinen weg te slepen, mocht dat nodig zijn.

Rijkswaterstaat houdt de waterstanden langs de kust en op de grote meren en rivieren in de gaten. Volgens de weersverwachtingen kunnen buitendijkse gebieden onder water lopen. Maandag waarschuwde Rijkswaterstaat campingeigenaren, veehouders en weggebruikers al de situatie dinsdag in de gaten te houden en waar nodig maatregelen te treffen. (Novum)

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  PH-BXU (MSN 33028)
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions