Clicky

 
Transport Online - Nu ook brandstofdiefstal detecteren met EasyDrive

Nu ook brandstofdiefstal detecteren met EasyDrive

Nu ook brandstofdiefstal detecteren met EasyDrive
21-10-2014 09:58 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

GIESSENBURG - EasyDrive van Rietveld B.V. is een platform voor alles omtrent brandstofmanagement. EasyDrive bood bedrijven al nauwkeurig inzicht in het verbruik en de CO2-uitstoot van hun wagenpark en de mogelijkheid om brandstof te besparen door middel van de rijstijlassistent in het voertuig.

Rietveld ontwikkelt in samenwerking met haar klanten verder om de ondernemer te voorzien van een sluitende verbruiksregistratie. Daarom is het vanaf heden mogelijk om ook brandstofdiefstal te detecteren.

Door het continu meten van het brandstofniveau en veranderingen hierin, wordt via EasyDrive zichtbaar dat er brandstof is ‘verbruikt’ zonder dat het voertuig aan is geweest. Als een chauffeur ’s ochtends zijn voertuig start wordt het brandstofniveau vergeleken met het laatste contactmoment en indien dit een te hoge afwijking heeft wordt er een melding gemaakt in EasyDrive.

Dit geeft bedrijven de mogelijkheid om deze informatie te verwerken en, waar mogelijk, hier tijdig op de anticiperen. Een voordeel van dit systeem is dat op deze manier ook kleinere hoeveelheden diefstal opgemerkt kunnen worden en worden geregistreerd.

Foto's

  • J.Roeland
    SCHENK
  • J.Roeland
    SCHENK

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,373
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden