Clicky

 
Transport Online - Deel Zeeland zonder treinen

Deel Zeeland zonder treinen

Deel Zeeland zonder treinen
20-10-2014 06:30 | Algemeen | auteur Marcel van der Voort

KRUININGEN-YERSEKE - ProRail vernieuwt  in de herfstvakantie ruim 7 kilometer spoor in Zeeland. Vanwege de werkzaamheden rijden er tot en met zondag 26 oktober 2014 geen treinen maar bussen tussen Vlissingen en Kruiningen-Yerseke.

Werkzaamheden

Bij station Vlissingen wordt het spoor vernieuwd. De werkzaamheden staan gepland vanaf zaterdag 18 oktober 1.00 uur tot en met maandag 27 oktober 5.00 uur. Op de planning staan onder andere: werkzaamheden aan kabels en leidingen, laswerkzaamheden en het vernieuwen van spoorstaven.

Draaibrugpad Oost-Souburg

Daarnaast past ProRail de overweg bij het Draaibrugpad in Oost-Souburg aan. Er komen extra slagbomen en deze worden voorzien van hangwerk. De werkzaamheden bij het Draaibrugpad vinden plaats van maandag 20 oktober tot en met vrijdag 24 oktober tussen 7.00 en 17.00 uur. De overweg blijft tijdens de werkzaamheden (half) open voor voet- en fietsverkeer.

Gevolgen treinverkeer

De werkzaamheden zijn in overleg met de vervoerders gepland en bewust gecombineerd om de hinder te beperken. NS heeft voor haar reizigers een speciale pagina gemaakt over de gevolgen voor het treinverkeer. Ook adviseert NS reizigers kort voor vertrek de reisplanner te raadplegen en rekening te houden met 30 tot 60 minuten extra reistijd (afhankelijk van het moment waarop u reist).

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden