Vrachtwagen rijdt shop tankstation langs A1 binnen

Vrachtwagen rijdt shop tankstation langs A1 binnen [+foto]
17-10-2014 00:49 | Ongevallen | auteur De Redactie

DEURNINGEN - Een vrachtwagen is donderdagavond de shop van een benzinestation aan de A1 binnengereden. De vrachtwagenchauffeur raakte lichtgewond. De tankshop raakte zwaar beschadigd.

De politie kreeg rond 22:00 uur de melding dat een vrachtwagen, geladen met groente, de shop van een benzinestation bij parkeerplaats Lonnekermeer was binnengereden.

De chauffeur, een 54-jarige man uit Berlijn, raakte licht gewond aan zijn voet. Hij kon op eigen kracht de auto verlaten. Uit een eerste onderzoek bleek dat de chauffeur met zijn vrachtauto van de snelweg raakte en vervolgens de tankshop binnenreed.

De Verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval. Bij de chauffeur werd een blaastest afgenomen. Hij bleek niet te veel te hebben gedronken. Op het moment van het incident waren twee medewerkers en enkele klanten in de tankshop aanwezig, maar niemand raakte gewond.

Door de botsing raakte de tankshop zwaar beschadigd. Er was enige tijd sprake van instortingsgevaar. In de loop van de nacht is de vrachtwagen weggesleept voor technisch onderzoek. De tankshop is gestut. Bouwtechnisch onderzoek moet uitwijzen wat met de tankshop gaat gebeuren. Het tankstation is niet bereikbaar. De parkeerplaats wel.

©Foto: GinoPressNIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,786
Diesel1,476

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden